O nama

Poslovni koncept

Poslovni koncept HMM d.o.o. funkcionira kroz tri segmenta

– proizvodnja tapaciranog namještaja BEYLER®

– opremanje objekata BEYLER®

– proizvodnja namještaja za kućne ljubimce, gdje smo također razvili brend – PETing®.

Kroz sva tri poslovna segmenta proteže se podrška tima dizajnera fokusiranih na želje i potrebe kupaca. Stoga naš namještaj odlikuje moderan stil koji je u funkciji poboljšanja kvalitete života. Uz kvalitet i vrhunski dizajn, svoje poslovanje temeljimo na velikom izboru kvalitetnog namještaja, te veoma važnom segmentu – pružanju servisnih usluga za namještaj koji kupite kod nas.

Kvaliteta

HMM proizvodi namještaj koji je funkcionalan, praktičan, lijep i koji ostaje pouzdan i onda kada se vaš ukus i način življenja promijene. Ponosni smo na našu tradiciju. Tokom dvadeset i tri godine radili smo na stalnom testiranju svojih mogućnosti, ispitivanju zahtjeva tržišta, te pronalaženju najboljih kombinacija drveta, platna, kože, metala, stakla… I pored toga, ne zadovoljavamo se našim prošlim postignućima jer znamo da moramo biti na samom vrhu, kada su u pitanju tehnologija i kvalitet, a u svrhu zadovoljavanja potreba naših kupaca.

Konstantno donosimo nove i uzbudljive ideje na tržište, ideje koje naše kupce, godinama poslije vraćaju, da svoj stari BEYLER® namještaj zamijene-novim.

Naša želja je da budemo na samom vrhu, kada je u pitanju kvalitet namještaja za vaš dom. Želimo da budemo najbolji u onome što radimo…

Dostupnost

Želeći da naši kupci budu u potpunosti zadovoljni kvalitetom, udobnošću i dizajnom naših proizvoda, nismo zapostavili važan segment – dostupnost naših proizvoda širom Bosne i Hercegovine, ali i Evrope. Prisutni smo u brojnim salonima u Bosni i Hercegovini, ali i u Republici Hrvatskoj gdje poslujemo sa najznačajnijim prodavcima namještaja u ovoj zemlji, te u Holandiji, Njemačkoj, Sloveniji, Švicarskoj, Srbiji, Crnoj Gori… Na evropsko tržište plasiramo više od 85 procenata svoje proizvodnje.